log in

Radnici Banje "Dvorovi": Riješiti situaciju ili radikalizujemo štrajk /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Od kada su krenuli u štrajk niko od nadležnih nije se obratio radnicima niti je pokušao da sagleda njihove probleme i pokuša da ih riješi. Prvu sedmicu štrajka radnici ocjenjuju kao sedmicu ćutanja, a ovu su najavili kao sedmicu dijaloga.

Dragana Marjanović već 25 godina radi kao recepcioner u Banji Dvorovi i ogorčena je na maćehinsko  ponašanje odgovornih za ovakvu situaciju.

Radnici Banje Dvorovi su već iscrpili su sva materijalna i novčana sredstva i svoje zalihe tako da je u pitanje došla egzistenicija njih i  njihovih porodica.

Radnici Banje Dvorovi uputili su pismo svim nadležnim organima u Gradu Bijeljina, političkim partijama sa pozivom da u petak se okupe i pokušaju pronaći rješenje za stanje u Banji. Kako su istakli randici Banje, račun još uvijek nije odblokiran iako je obećano i od strane uprave i čelnika grada da će se tro desiti protekle sedmice.

Kako su nam rekli štrajkači u Banji Dvorovi, ni rukovodstvo firme proteklih deset dana nije dolazilo na posao tako da smatraju da su i oni u štrajku.

Društvene mreže