log in

Osvijetljen prilaz naselju „Intergaj“

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U Ulici Ive Andrića u Bijeljini, sinoć je puštena u rad javna rasvjeta.

Tom prilikom, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je najavio da Grad Bijeljina ima u planu da nastavi izgradnju javne rasvjete u gradskim i seoskim mjesnim zajednicama i da u te svrhe investira preko 200.000 konvertibilnih maraka.

- Veliki je broj ljudi koji živi ili dolazi u naselje „Intergaj“, a među njima je dosta i školske djece, pa se zbog toga javila potreba za osvjetljenjem ulice koja povezuje glavnu saobraćajnicu sa ovim naseljem. Investiciju od oko 10.000 maraka je u potpunosti obezbijedio Grad Bijeljina – naglasio je Mićić.

Načelnik Odjeljenja za stambeno komunalne poslove i zaštitu životne sredine Tomica Stojanović je najavio da će biti razmotrena i mogućnost za proširenje ove ulice, s obzirom na to da se dvosmjerni saobraćaj odvija otežano zbog nedovoljne širine kolovoza.

- Ostvarenje ovog plana u velikoj mjeri zavisi od dobre volje vlasnika nekretnina u ovoj ulici. Potrebno je otkupiti dijelove placeva, kako bi proširili ulicu za oko metar i po. Na jednoj od sledećih sjednica Skupštine Grada, jedna od tačaka biće rješavanje ovog pitanja - najavio je načelnik Stojanović.

Društvene mreže