log in

Omladina svih političkih partija iz Bijeljine u zajedničkoj akciji /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ideja oko organizacije Donatorske večeri potekla je od mladih predstavnika svih političkih partija koja djeluju na području grada Bijeljina.

Njima su se pridružili i članovi Udruženja "Nasljeđe", Udruženja mladih "BUM" i Udruženje Tuzlaka, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva za izgradnju sportskog igrališta koje je neophodno novoj školi na Ledincima. Akcija je podržana od strane Gradkse uprave i Aktiva osnovnih i srednjih škola regije Bijeljina.

Nova škola na Ledincima je u završnoj fazi izgradnje, prema informaciji investitora, ali i obećanju od strane resornog ministarstva i lokalne samouprave, učenici bi trebalo da već u narednom polugodištu krenu sa nastavom u novim prostorijama,

Međutim, novac za opremanje je obezbijeđen ali u taj ograničeni budžet ne ulazi uređenje vanjskog prostora, iz tih razloga ova akcija je dobro došla, poručio je direktor OŠ "Vuk Karadžić" Predrag Račanović.

Osim organizacionog odbora, podršku u realizaciji humanitarnog koncerta dali su i SCPD Srbadija" Muzička škola "Stevan S. Mokranjac", Siniša Pajić, Valentina Mec kao i recitatori - učenici OŠ "Vuk Karadžić", koji će svojim nastupom upotpuniti program Donatorske večeri.

Donatorski koncert održaće se 27. septembra u Velikoj sali Centra za kulturu, sa početkom u 19 časova, a ulaznice su već puštene u prodaju na biletarnici CZK.

Društvene mreže