log in

Uskoro počinje uređenje gradskih aleja /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

AD Komunalac  u toku ove godine sproveo je niz mjera kako bi gradsko zelenilo bilo adekvatno uređeno, međutim, te aktivnosti se nastavljaju i u jesenjem periodu.

Osim gradskih aleja i gradskog parka, u velikoj mjeri vodi se briga oko izgleda kružnih zaobilaznica, kako u gradskoj zoni, tako i na periferiji grada.

Od ukupnog iznosa  koji je namjenjen iz gradske kase, a koji na godišnjem nivou iznosi  oko 200.000 maraka, za predstojeće sezonske radove tokom narednih mjeseci ostalo je oko 25.000 maraka, a rukovodstvo Komunalca  pregovara sa gradskim službama da taj iznos uveća, makar u narednoj godini jer su im novčana sredstva neophodna za dalji rad njihovih službi.

Rasadnik koji se nalazi u sklopu AD Komunalac značajno doprinosi sopstvenim asortimanom, u svojoj ponudi imaju sve vrste sezonskih i zimzelenih biljaka i sadnica.

Inače, sve što se proizvede u rasadniku bijeljinskog Komunalca, može se kupiti i u slobodnoj prodaji na njihovom štandu na Gradskoj pijaci ili u Rasadniku na licu mjesta, gdje će građani uz kupovinu dobiti i besplatne korisne savjete stručnjaka iz oblasti hortikulture.

Društvene mreže