log in

Povezati Bijeljinu, Brčko i Tuzlu auto-putem /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Zadovoljstvo je biti domaćin Gradonačelnicima Tuzle i Brčko Distrikta, poručio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, jer ih zbog geografske blizine vežu mnogo zajedničkih tema i međusobnih interesa koji bi prilikom konkretne realizacije značajno doprinjele unapređenju i razvoju sva tri grada.

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović je tom prilikom izrazio nadu da će se sa kolegama ubrzo sastati kako u Tuzli,tako I u Brčko Distriktu, gdje će moći konkretnije pričati o pomenutim projektima I da će svako od njih ispred svoje lokalne zajednice dati lični doprinos u realizaciji tih projekata.

Današnji sastanak je uvod u potencijalnu saradnju, naglasio je gradonačelnik Brčko Distrikta  Siniša Milić  , od koje će imati najviše koristi sami građani ove tri regije.

Na današnjem sastanku Gradonačelnici  Bijeljine, Tuzle i Brčko Distrikta glavna tema je bila koordinacija aktivnosti ovih lokalnih zajednica oko izgradnje saobraćajne i druge infrastrukture. A u narednom periodu planiraju se isti sastanci i u Tuzli i u Brčko Distriktu.

Društvene mreže