log in

Osam saobraćajnih nezgoda u jednom danu

foto: facebook/Policija zaustavlja BN foto: facebook/Policija zaustavlja BN
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Lončari-Šamac, u mjestu Donji Žabar, teško je povrijeđeno lice čiji su inicijali I.S. /77/ iz ovog mjesta koje je vozilo bicikl, saopšteno je iz policijske uprave Bijeljina.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila juče oko 11.40 časova, učestvovao je i automobil "golf" kojim je upravljao muškarac P.J.

Povrijeđeni biciklista je, nakon ukazivanja medicinske pomoći u Brčkom, prevezen u Univerzitetsko klinički centar u Tuzli na dalje liječenje.

Policija je obavila uviđaj.

U Sremskoj uluci u Bijeljini juče u 16.25 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao automobil "golf" kojim je upravljalo lice Ž.R. i moped "jamaha" kojim je upravljao maloljetnik /16/, koji je lakše povrijeđen.

On je, nakon ukazane medicinske pomoći, pušten kući na liječenje.

Pripadnici Policijske stanice Bijeljina dva prilikom kontrolisanja automobila "opel vektra", kojim je upravljalo lice M.M, utvrdili su da brojevi šasije ne odgovaraju podacima u potvrdi o registraciji.

Vozilo je privremeno oduzeto, a obaviješten je i dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje određenih radnji.

Na području Policijske uprave Bijeljina u protekla 24 časa evidentirano je ukupno osam saobraćajnih nezgoda od čega četiri sa posljedicama po lica, tri krivična djela i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Društvene mreže