log in

Otvoren rekonstruisani objekat Policijske stanice /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i načelnik Policijske uprave Bijeljina Žarko Ćosić svečano su danas otvorili rekonstruisani objekat Policijske stanice Bijeljina dva, u čiju je adaptaciju uloženo više od 200.000 KM.

"Bijeljina, poslije Banjaluke, ima najbrži razvoj i najveći priliv stanovništva i zbog toga je u ovom gradu otvorena i druga policijska stanica, jer policija mora da bude na usluzi građanima i njen najvažniji zadatak je bezbjednost građana", rekao je Lukač nakon svečanosti i osveštanja novog objekta u centru grada. 

Ministar je ocijenio da je bezbjednost građana Republike Srpske zadovoljavajuća i istakao da je broj krivičnih djela u svim segmentima u opadanju, dok je rasvijetljenost krivičnih djela u Srpskoj sve veća. 

"Ima mnogo operativnih akcija koje daju rezultate u borbi protiv organizovanog kriminaliteta i uvijek smo na visini zadatka po pitanju borbe protiv terorizma, a tako će i ostati", poručio je Lukač.

On je zaključio da nastojanja i aktivnosti policije Republike Srpske u borbi protiv terorizma, u saradnji sa drugim agencijama u BiH, daju rezultate i obezbjeđuju zadovoljavajući bezbjednosni ambijent. 

Zamjenik načelnika Policijske uprave Bijeljina Jovica Vasilić poručio je na svečanosti da će policija stručnošću, odgovornošću i profesionalizmom i dalje raditi na očuvanju stečenog nivoa bezbjednosti, na dobrobit građana Bijeljine.

Društvene mreže