log in

Toplo vrijeme u januaru izmamilo kupce na pijacu /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Prethodne sedmice  na bijeljinskoj gradskoj pijaci, prodavci su zadovoljno trljali ruke, jer kažu da je posla bilo više nego običnim danima.

Sugrađani su se pripremali kako za božićnu trpezu tako i pojedini istovremeno i za slavsku trpezu. Trgovci tvrde, sve se  prodavalo, od povrća, sviježeg voća do orašastih plodova.

Iako su naši sugrađani navikli da od prvog januara već tradicionalno poskupljuje cijene namernica na gradskoj pijaci nisu mjenjane.

Proljećne temperature ovih dana dobro su došle našim prodavcima, jer su mogli nesmetano da rade puno radno vrijeme od sedam do pet. A zbog prijatnih temperatura i broj posjeta kroz gradsku pijacu je povećan.

Iako su pojedini štandovi zatvoreni, dobar dio prodavaca je ipak i drugog dana Božića izložio robu, jer kako su nam rekli pijaca uvjek ima svoje kupce.

Bijeljinski prodavci na gradskoj pijaci, nakon slabije jesenje prodaje tokom prošle godine očekuju da će u januaru biti u plusu što se tiče zarade, sudeći po prvim danima u novoj godini ali i broju slava do kraja mjeseca.

Društvene mreže