log in

Odvoz smeća u ovoj godini bez poskupljenja /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Svake Nove godine aktuelna su poskupljenja , ove godine od prvog februara poskupiće gorivo, zbog usvojenog Zakona o akcizama koji tada stupa na snagu, međutim, sugrađani očekuju da će polako rasti  i cijene životnih namernica i komunalnih troškova.

Dok u bijeljinskom Komunalcu uvjeravaju sve svoje potrošače da neće biti povećana  cijena  usluge odvoza smeća.

Stara cijena odvoza smeća od 6,84 KM ostaje ista, kao i sve ostale usluge koje sprovodi ovo bijeljnsko preduzeće, kao što  su troškovi održavanja gradskog zelenila.

AD Komunalac jedino će biti prinuđen da mjenja cijenovnik ukoliko preduzeće Eko-dep promjeni cijene deponovanja komunalnog otpada.

Na poslovima odvoza komunalnog otpada je angažovano više od 20 specijalnih i drugih vozila za odvoz komunalnog otpada, a osim vozila za odvoz otpada, AD “Komunalac” Bijeljina u svom voznom parku sadrži i dva specijalizovana vozila “pauk”, fekalne cisterne i cisterne za pranje ulica i zalivanje gradskog zelenila. Iako će biti prinuđeni da tankuju gorivo po novim cijenama, uzimajući u obzir ekonomski status naši sugrađana neće mjenjati tarfu svojih usluga.

Društvene mreže