log in

Mladi SDS-a obilježili Dan Republike /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Mladi SDS-a Bijeljina obilježili su danas na Trgu kralja Petra prvog Karađorđevića 9. januar - Dan Republike polaganjem vijenca na spomenik borcima poginulim u odbrambeno-otadžbinskom ratu i podjelom zastava Republike Srpske.

Čestitajući građanima današnji praznik, predsjednik Aktiva mladih SDS-a Bijeljina Vladimir LJubojević pozvao je sve odgovorne da krenu sa realizacijom razvojne politike Republike Srpske. 

"Ostanak mladih na ovim prostorima podrazumijeva njen ekonomski rast i stvaranje novih radnih mjesta. SDS u ovu godinu koja je izborna ulazi sa jasnim ciljevima - Republika Srpska mora da opstane", rekao je LJubojević. 

Zamjenik predsjednika Aktiva Mladih SDS-a Bijeljina Radiša Petrović rekao je da je danas važno prisjetiti se svih koji su svoje živote dali za Republiku Srpsku. 

"Republika Srpska je nastala željom srpskog naroda, a njenim stvaranjem dobili smo garancije za opstanak na ovim prostorima. Svi smo dužni da Srpsku očuvamo, jačamo i ekonomski razvijamo", rekao je Petrović novinarima.

Društvene mreže