log in

Poskupljuju karte u gradskom prevozu /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U narednom periodu očekuje se jedinstvo svih autoprevoznika u vezi poskupljenja cijena prevoznih  karat, za kako tvrde, ne više od deset odsto.

Prvo će poskupiti karte za međugradski prevoz , dok na nivou prigradskih linija iz preduzeća "Semberija Transport"  najavljuju ukudanje dosadašnjeg popusta koji je važio za pojedine kategorije putnika.

Još je neizvjesno da li će doći do poskupljenja karata za međunarodne linije , ipak autoprevoznici očekuju blago poskupljenje zbog najavljenih većih cijena naftnih derivata od prvog februara. Međutim, bez obzira na  rast cijena usluga, neke cijene kao što su karta za Beograd ostaće nepromjenjene zbog velikog broja putnika koji putuje na relaciji Bijeljina- Beograd.

Preduzeće "Semberija transport" zbog loše ekonomske situacije svojih korisnika, vrlo rijetko mijenja cijene svojih usluga, jer je poslednjih godina  primjetan  značajan pad broja putnika koji koristi autobus kao prevozno sredstvo. Ipak zbog određenog broja putnika koji su prinuđeni da koriste ovakav vid putovanja, ovo bijeljinsko preduzeće pioslijednih godina obnovilo je prevozni park, pa tako danas po 15 novih autobusa saobraća kako na međugradskoj, tako i na međunarodnoj liniji.

Društvene mreže