log in

Bijeljinski odbor SP bogatiji za 200 članova /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Za 25 godina postojanja i rada SP RS, rukovodeći kadar je nastojao da svoju zemlju vodi ka oporavku i prosperitetu, a po svemu sudeći, ni danas ne odustaju od namjere da Srpsku ekonomski ojačaju, shodno ciljevima koje su zacrtali u ovoj izbornoj godini.

Ekonomski razvoj  moguće je ostvariti ukoliko se u fokus realizacije ekonomskih pitanja stavi običan čovjek, njegove potrebe i lični razvoj, uvjereni su u Socijalističkoj partiji Srpske, jer samim tim i zemlja će krenuti ka efikasnijem razvoju i napredku.

Da SP zauzima bitno mjesto u političkom životu naše zemlje, pokazuje obim i rad GO SP u Bijeljini koji je sinoć zvanično postao bogatiji za novih 200 članova. riječ je o mladim i obrazovanim ljudima, koji su u programu SP prepoznali glavni resurs ne samo ličnog nego i razvoja za opšte dobro svih građana.

Na sinoćnoj tradicionalnoj godišnjoj proslavi GO SP Bijeljina, obilježeno je četvrt vijeka postojanja i rada ove stranke, uz prisustvo mnogobrojnih zvanica iz društveno-političkog života našeg grada ali i gostiju iz regiona. Na kojoj su prisutni imali priliku da čuju od rukovodećeg kadra ove stranke, šta je do sad urađeno, a sa kakvim ciljevima su ušli u 2018.godinu, jako značajnu za cijelu Srpsku, jer nas očekuju predsjednički izbori u oktobru mjesecu.

Društvene mreže