log in

Otvorena filijala Zirat Banke u Bijeljini /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Novootvorena filijala Zirat Banke u Bijeljini  još jedna je u nizu od 32 poslovnice koliko ih trenutno ima u cijeloj BiH.

Prema riječima rukovodećeg kadra ove banke, poslovnu mrežu su proširili i u Semberiji, sa namjerom da podrže  domaće privrednike i da sve građane Bijeljine uvjeri da se politika Zirat banke  ogleda u dugoročnom planu da ostane na ovim prostorima na usluzi svim korisnicima.

Smještena u centru grada, na ekskluzivnoj lokaciji, sa trenutno šest zaposlenih službenika i raznovrsnom ponudom kvalitetnih usluga koje imaju za cilj povećanje  životnog standarda  u našem gradu, Zirat banka nudi mnoštvo pogodnosti u odnosu na druge banke u našoj zemlji.

Prema riječima Mileta Pejčića, šefa Kabineta gradonačelnika, koji je prisustvovao svečanom otvaranju Filijale Zirat Banke, svaki novi pravni subject koji otvara ili proširuje svoju djelatnost je dobro došao u Bijeljinu jer je to dobar pokazatelj da ovdje tržište kapiatala ima prostora da se razvija .

Vizija Zirat banke ogleda se u namjeri da budu  među prvih pet banaka bankarskog sektora Bosne i Hercegovine, steći epitet “regionalne sile” koja predstavlja banku rasprostranjenu u regiji, koja je institucija od povjerenja i nudi kvalitetne usluge, a samim tim, pridonijeti zdravom rastu ekonomije i bankarskog sektora u našoj zemlji.

Društvene mreže