log in

Učenici donijeli 45 nagrada sa nekoliko takmičenja u martu

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Bijeljinska Muzička škola "Stevan Stojanović Mokranjac" postiže zapažene uspjehe i osvojila je 45 nagrada na nekoliko takmičenja u martu, rekao je Srni direktor ove škole Mladen Jefimić.

Jefimić je rekao da je Muzička škola, učestvujući na međunarodnim takmičenjima i na republičkom, koje je održano 25. put u Banjaluci, od 45 nagrada osvojila 27 prvih, 12 drugih i šest trećih nagrada. 

"Ovo je više nego dobar rezultat i o ovom ćemo javnost detaljnije obavijestiti i na konferenciji za novinare koju planiramo za utorak, kada ćemo prirediti i mali muzički program, a biće prisutno i nekoliko učenika koji su osvojili prve nagrade, kao i njihovi profesori", rekao je Jefimić. 

Muzička škola je učestvovala na Internacionalnom festivalu muzike "Primavera" Bijeljina, na Takmičenju mladih solfeđista Požarevac, Internacionalnom festivalu muzike "Sirmium" u Sremskoj Mitrovici, na Prvom otvorenom školskom takmičenju u Doboju, na Republičkom takmičenju muzičkih škola u Banjaluci, te na takmičenju u Muzičkoj školi "Lisinski" u Beogradu.

Društvene mreže