log in

Festival srednjoškolskih predstava od 19. do 27. aprila

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na četvrtom Festivalu srednjoškolskih predstava "Udahni kulturu" u Bijeljini će od 19. do 27. aprila biti prikazano šest predstava u izvođenju učenika iz Ugljevika, Zvornika i Bijeljine, najavljeno je iz Centra za kulturu "Semberija".

"Prethodna tri festivala bila su veoma posjećena i smatramo da smo time postigli željeni cilj, a to je afirmacija mladih ljudi u pravcu njihovog učešća u kulturnom životu svog grada i šire regije", ocjenjuju organizatori. 

Centar za kulturu je za posljednji festivalski dan organizovao i izvođenje predstave "U Norvešku u smrt" produkcije "Areus Art" iz Beograda. 

Festival srednjoškolskih predstava "Udahni kulturu" sutra će otvoriti učenici Poljoprivredne i medicinske škole iz Bijeljine izvođenjem predstave "Samo još ovaj put". 

Narednih dana publici će se predstaviti Tehnički školski centar Zvornik sa predstavom "Od Toplice do Konstantinopolja", bijeljinska Ekonomska škola sa predstavom "Ćelava pjevačica" i Srednja stručna škola Janja sa predstavom "Svastike". 

Predstavu "Draga Jelena Sergejevna" izvešće učenici Gimnazije "Filip Višnjić" iz Bijeljine, dok će se predstavom "Porodične priče" publici predstaviti učenici Srednjoškolskog centra "Mihailo Petrović Alas" iz Ugljevika. 

Društvene mreže