log in

Održan drugi javni trening aerobika /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Dobar odziv učesnika uz dobru atmosferu potvrdilo je činjenicu da je fitnes  jedan od najpopularnijih  vidova fizičke aktivnosti ne samo u svijetu, nego I kod nas.

U osnovi aerobik podrazumijeva vježbe izdržljivosti, vježbe snage  i vježbe gipkosti, što smo mogli vidjeti I na sinoćnom javnom  treningu na platou ispred Trržnog centra Tom, gdje je  fitnes  instruktorka Danka Matusijević  uz dinamičnu  muziku I sopstvenu kreativnost demonstrirala   tajne dobrog vježbanja.

Svima je poznato koliko je vježbanje važno za zdravlje našeg organizma, tako da nije ni čudo što  se poslednjih godina pojavljuju različite vrste aerobika I fitnesa, a  koje sve više dobijaju na značaju.

Inicijatori drugog po redu javnog treninga su fitnes instruktor Danka Matusijević I TC Tom, koji sudeći prema odzivu I dobrim komentarima učesnika, mogu biti zadovoljni ne samo organizacijom nego I idejom  da nastave sa promocijom zdravog načina života.

Iako za aerobik I fitnes   važi nepisano pravilo da su  namjenjeni pripadnicama ljepšeg pola, ipak postoje pojedinačni primjeri koji ruše ustaljene tabue, a jedan od njih je I Vuk Milićević koji se veoma dobro snalazi u tehnikama ritmičnog vježbanja.

Javni trening ima zadatak ne samo promociju zdravog načina života nego I da ukaže na konkretne rezultate koji su vidljivi nakon samo mjesec dana treniranja, a nakon osam mjeseci, tri puta nedjeljno po sat vremena postiže se top forma, što je dodatan razlog redovnog vježbanja ukoliko želimo biti u  dobroj formi.

Društvene mreže