log in

Počeo prvi dječiji festival „Radost Bijeljine" /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Prvi dječiji festival - “Radost Bijeljine” osmišljen je tako da kroz dva dana prikaže edukativni, revijalni i izlagački sadržaj koji ima za cilj da skrene pažnju javnosti na značaj osnaživanja porodice kao glavnog stuba razvoja svakog društva.

Grad Bijeljina kao generalni pokrovitelj ovog festivala prepoznao je kvalitet dvodnevnog  sadržaja I mogućnost promocije zdravih vrijednosti bitnih za razvoj naše lokalne zajednice.

Osim  osnovnih škola sa područja Grada, na festivalu će u edukativnom dijelu učestvovati i druge obrazovne ustanove za djecu, kao i Dom zdravlja Bijeljina, čije rukovodstvo je pripremilo niz stručnih predavanja značajnih za zdrav životni razvoj djeteta.

U revijalnom dijelu programa nastupaju  vrtići, učenici muzičkih i plesnih škola, a biće organizovana i lutkarska predstava, dok  u izlagačkom dijelu posjetioci imaju  priliku da pogledaju asortiman dječije opreme. Ulaz za oba dana Festivala je slobodan, a biće organizovane i nagradne igre sa prigodnim poklonima za posjetioce.

Društvene mreže