log in

Članci poređani po datumu: sreda, 17 maj 2017

Prodato sedam parcela u Industrijskoj zoni 2 /VIDEO/

Grad Bijeljina raspolaže sa četiri industrijske zone. Industrijska zona dva predviđena je  za laku industriju i mali biznis I prostire se na na površini od oko 40 hektara, između Ulice Stefana Dečanskog na jugoistoku i gradske putne obilaznice na sjeveru i zapadu.

Zdrava porodica osnov društva /VIDEO/

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović rekla je da je cilj institucija Srpske da podignu svijest cjelokupnog društva o značaju porodice, jer je zdrava porodica osnov svakog društva.

Slobodan Trkulja održao koncert u Bijeljini /VIDEO/

Sinoć se bijeljinskoj publici predstavio Slobodan Trkulja,poznati srpski  muzičar, instrumentalista, kompozitor i pjevač grlenog i vizantijskog stila. Za čiji zvuk na Zapadu kažu da je  novi pravac u muzici zvani „Moderna tradicija Balkana". A u narednim minutima pogledajte na koji način je Trkulja opisao svoje stvaralaštvo.

Uskoro uklanjanje divljih deponija

Okončan je tender za izbor najpovoljnijeg ponuđača za uklanjanje divljih deponija i održavanje javnih površina u mjesnim zajednicama oko domova kulture, škola i spomen-obilježja i taj posao će obavljati firma DOO „Radiša", saopšteno je u Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže