log in

Članci poređani po datumu: sreda, 12 decembar 2018

Neće doći do poskupljenja hljeba /VIDEO/

U Srpskoj svakog dana barem jedan proizvod poskupi, što kod sugrađana izaziva strah i negodovanje, a najnovija informacija, da je osnovna životna namernica – brašno čak  dupljo skuplja u odnosu na prethodne godine, izazvala je niz pitanja kod krajnih potrošača, a odnose na moguća poskupljenja hljeba i ostalih pekarskih proizvoda, međutim, u Udruženju pekara regije Bijeljina, tvrde da do takvih  mjera neće doći.

Unapređenje podrške žrtvama nasilja /VIDEO/

Fondacija“ Lara“ projekat „Unapređenje implementacije međunarodnih standarda za zaštitu preživjelih žrtava nasilja na lokalnom nivou“ implementira  od 2016. Godine sa partnerskim organizacijama i predstavnicima nadležnih institucija sa područja pet lokalnih zajednica u kojima je projekat realizovan.

Sporazum o radio-vezi pokušaj da se napravi MUP BiH /VIDEO/

Na osnovu dokumenta, koji je u posjedu Srne, iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela je upućen dopis svim direktorima, komesarima i šefovima policija kojim ih poziva da sutra potpišu sporazum o korištenju radio-veze između policijskih agencija u BiH, a kako tačka u dnevnom redu navodi se i analiza stanja bezbjednosti u BiH.

Još se pronalazi naoružanje zaostalo iz ratova

Na području Bijeljine je od početka godine pronađeno 113 eksplozivnih sredstava zaostalih iz ratova i 1.889 komada municije raznog kalibra, rekao je Srni načelnik gradskog Odjeljenja za boračko-invalidsku i civilnu zaštitu Radomir Marjanović.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže