log in

Članci poređani po datumu: subota, 15 decembar 2018

Razvoj ženskog preduzetništva u Srpskoj /VIDEO/

Kako bi unaprijedili žensko preduzetništvo i zaštitili inicijativu pokretanja samostalnog biznisa Gradska uprava Grada Bijeljina  ima namjeru da preko primjene  Nacrta strategije razvoja ženskog preduzetništva ponudi  korisnicima smjer, program podsticaja i zaštitu njihovih krajnjih proizvoda na podrčju lokalne  zajednice, što je u dogledno vrijeme zadatak  i ostalih  gradova  i opština  u Srpskoj .

Kolike su plate bh. parlamentaraca

Dok se još uvijek ne zna ko će formirati vlast na državnom nivou i kako će funkcionisati državni parlament, plate izabranih dužnosnika i dalje su visoke, naročito kada se u obzir uzme region. Tako, u odnosu na Srbiju zastupnici i delegati u Parlamentu BiH imaju i četiri puta veća primanja nego poslanici u Narodnoj skupštini Srbije.

Košarkaški turnir povodom 17 godina KK "Bijeljina plus" /VIDEO/

Povodom 17 godina svog  postojanja, KK “Bijeljina plus” je organizovao košarkaški turnir na kojem su pored domaćina učestvovali košarkaški klubovi  Bogatić, Zvornik Princip, dok  su najavljeni KK lajons iz Tuzle zbog vremenskih neprilika bili prinudjeni  da  otkažu svoj dolazak.

  • Objavljeno u Sport

Zimska liga počinje 28. decembra /VIDEO/

Iz godine u godinu sve je  veći broj ekipa koje učestvuju u tradicionalnom  turniru, što potvrđuje I podatak, da je samo prošle godine učestvovalo oko 80 ekipa, a prema riječima organizatora, I ove godine učekuju dobar  odziv, jer je fond nagrada zaista vrijedan .

  • Objavljeno u Sport
Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže