log in

Članci poređani po datumu: petak, 21 decembar 2018

Vožnja i alkohol ne idu zajedno /VIDEO/

Predstojeći novogodišnji, božićni i drugi praznici donose sa sobom povećano konzumiranje alkohola, zbog čega je važno uticati na svijest vozača da pijani ne sjedaju za volan, već u tim situacijama da koriste sredstva javnog prevoza ili taksi službu, kažu u AMS RS.

Predstavljena Globalna agenda 2030 /VIDEO/

Centar za promociju održivog razvoja iz Bijeljine  u okviru projekta  “Partnerstvom do održivog razvoja”  organizovao je obuku za predstavnike jedinica lokalne samouprave, Saveza opština I Gradova RS i medija sa područja Grada Bijeljina  o Globalnoj Agendi 2030, njenom značaju,  odredbama I ciljevima održivog razvoja. 

Prijedlog drugog rebalansa budžeta Srpske 3,459 milijardi KM /VIDEO/

Ministar finansija Republike Srpske Zora Vidović istakla je da će do kraja ove godine biti nastavljeno stabilno kretanje privrednog rasta, obrazlažući Prijedlog drugog rebalansa budžeta Republike Srpske u ovoj godini iznosi 3,459 milijardi KM, što je 35 miliona KM više u odnosu na sredstva planirana prvim rebalansom budžeta.

Napravili baklavu od 800 kg za Ginisa

U okviru manifestacije Gastro Show danas je u Tuzli predstavljena baklava teška 800 kilograma. Organizatori poručuju da ova slastica ulazi u konkurenciju za najveću na svijetu, a isječena je na 15.200 komada.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže