log in

Članci poređani po datumu: utorak, 01 maj 2018

Prepuna izletišta u Semberiji /VIDEO/

Od dobro poznatog izletišta u Amajlijama ostao je samo jedan dio obale i stari objekat u vlasništvu Eko kampa,međutim, to nije spriječilo ljubitelje prirode da za prvi maj izađu na obalu rijeke drine.

Cvijanović: Rekordna zaposlenost u Srpskoj

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je Vlada u posljednjih nekoliko godina sprovela niz sistemskih mjera, uključujući i Akcioni program za zapošljavanje, na osnovu kojih Srpska danas bilježi rekordnu zaposlenost, ali i rekordnu pokrivenost uvoza izvozom.

Dodik: Maksimalno poštovati radnička prava

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je svim radnicima u Republici Srpskoj 1. maj - Međunarodni praznik rada i poručio da će institucije Srpske nastaviti da budu maksimalno posvećene poštovanju radničkih prava.

Danas Međunarodni praznik rada

Širom svijeta danas se obilježava 1. maj - Međunarodni praznik rada, a proslavljanje ovog datuma ima dugu tradiciju, u nekim drugačijim oblicima, staru gotovo hiljadu godina.

I danas natprosječno toplo

U Republici Srpskoj danas će biti promjenljivo oblačno i toplo vrijeme, mjestimično sa pljuskovima i dnevnom temperaturom od 23 do 28 stepeni Celzijusovih.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže