log in

Članci poređani po datumu: subota, 12 maj 2018

Nezakonitim tenderom budžet oštećen za više od milion maraka /VIDEO/

Postupak javne nabavke pasoških knjižica koji je raspisala Agencija za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka /IDDEEA/ i na osnovu kojeg je 12. marta zaključila okvirni sporazum na period od četiri godine sa kompanijom "Milbauer" iz Banjaluke kao najuspješnijim ponuđačem, potpuno je nezakonit, a tenderski uslovi i odredbe ugovora nikada nisu sprovedeni čime je budžet oštećen za više od milion KM. 

Novi asfalt u srpskom povratničkom mjestu Miladići /VIDEO/

Zajednički projekat susjednih opština Lopare i Čelić za čiju su realizaciju ove dvije lokalne zajednice uložile po 10.000 maraka, a ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH 50.000 maraka za rezultat je imao asfaltiranje putne infrastrukture u povratničkom naselju Miladići u čelićkoj opštini u dužini od 650 metara. Mještani zadovoljni.

Održana tribina "Razgovor sa građanima" /VIDEO/

Odgovarajući na pitanje građana o sve težem životu u BiH i lošoj ekonomskoj situaciji, na tribini "Razgovor sa građanima" koja je održana u Bijeljini počasni predsjednik PDP-a je rekao da je glavni problem nezaposlenost i nedostatak investicija, te odlazak ljudi. 

Danas Sveti Vasilije Ostroški

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Svetog Vasilija Ostroškog, čije se mošti kao velika svetinja čuvaju u manastiru Ostrog, u Crnoj Gori, i mjesto su hodočašća za vjernike svih religija.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže