log in

Članci poređani po datumu: petak, 25 maj 2018

Sutra "Etno festival" u Dvorovima /VIDEO/

„Etno festival“ u organizciji Udruženja žena „Beli anđeo“ okupiće sutra u Dvorovima 12 udruženja sa prostora bivše Jugoslavije koja će predstaviti etno kulturu krajeva iz kojih dolaze. Kako najavljuju organizatori, manifestacija će biti takmičarskog karaktera.

Tačna i ažurna evidencija imovine je osnov za razvoj /VIDEO/

Tačna i ažurna evidencija imovine suština je svakog ekonomskog razvoja i Republika Srpska je donošem Zakona o premjeru i katastru već napravila veliki iskorak u primjeni evropskih standarda u ovoj oblasti, izjavila je danas direktor Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove /RUGIP/ Bosiljka Predragović.

Promovisani diplomci Fakulteta poslovne ekonomije

Na Fakultetu poslovne ekonomije Univerziteta u Istočnom Sarajevu sa sjedištem u Bijeljini danas je upriličena jedanaesta promocija diplomiranih studenata – 103 studenta osnovnih studija, jedanaest studenata master studija i jednog magistra.

U junu u Srpskoj više od 800 učenika sa Kosova i Metohije

U Republici Srpskoj će u junu boraviti 863 učenika u pratnji 72 nastavnika iz 18 lokalnih zajednica sa Kosova i Metohije, potvrđeno je danas na sastanku ministra prosvjete i kulture Srpske Daneta Maleševića i predsjednika Odbora za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije Milorada Arlova.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže