log in

Članci poređani po datumu: sreda, 30 maj 2018

Prijem za delegaciju iz Langenhagena /VIDEO/

Grad Bijeljina svakodnevno razvija međunarodnu saradnju i nalazi se u diplomatskoj ofanzivi , izjavio je gradski menadžer Miloš Stevanović, nakon sastanka sa predstavnicima njemačkog grada Langenhagena i gimnazijalcima iz ovog grada.

Ugljevik: Stručno predavanje na temu Multipla skleroza /VIDEO/

Potpuna onesposobljenost i invalidnost  su posljedice sa kojima se najčšće suočavaju oboljeli od multiple skleroze, međutim, uprkos teškom društvenom položaju, oboljeli od ove teške i progresivne bolesti  vode bitku za bolje uslove medicinske rehabilitacije, sa ciljem da u društvo uključe u donošenju i primjeni prava ove  marginalizovane populacije.

Saradnja Gradske uprave i Crkve na visokom nivou

Gradski menadžer Miloš Stevanović posjetio je danas Njegovo preosveštenstvo Episkopa zvorničko-tuzlanskog Fotija u sjedištu Eparhije u Bijeljini, gdje su razgovarali o trenutnim projektima koji se realizuju u Gradu, kao i o planovima za naredni period.

Dodik: Srpska i Srbija zajedno u ovom vijeku /VIDEO/

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je tačno da su britanske obavještajne službe uspostavile logistički i operativni centar u Sarajevu s ciljem slabljenja njegove pozicije pred izbore i naglasio da se na slabljenju njegove pozicije iz Sarajeva radi već godinama.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže