log in

Članci poređani po datumu: sreda, 16 oktobar 2019

“Pali” prvi poslodavci zbog isplata u kovertama

Meta inspektora Poreske uprave Republike Srpske ovih sedmica su poslodavci koji radnike prijavljuju na minimalnu platu a ostatak isplaćuju u kovertama.  Izdate su i prve kazne, te naloženo plaćanje poreza i doprinosa od oko 785 hiljada KM, saznaje CAPITAL.

Učenici obilježili Svjetski dan hrane /VIDEO/

U Poljoprivrednoj i medicinskoj školi u Bijeljini danas je prezentacijom domaćih poljoprivrednih proizvoda koji su proizvedeni na ekonomiji ove škole, te prezentacijom hrane koja je nastala u radionicama za izvođenje praktične nastave, obilježen je Svjetski dan hrane.

Gradonačelnik Mićić u Kruševcu povodom Dana Grada

Povodom 14. oktobra, koji se u Kruševcu obilježava kao Dan Grada, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je posjetio ovaj bratski grad i tom prilikom, pored protokolarnih događaja, o saradnji dvije lokalne samouprave razgovarao sa gradonačelnicom Jasminom Palurović, predsjednikom Skupštine Živoradom Miloradovićem i drugim predstavnicima rukovodstva Kruševca.

U petak nastup pravoslavnih pojaca iz Beograda

U Bijeljini će u petak, 18. oktobra, u okviru manifestacije "Dani Srbije u Srpskoj", nastupiti beogradski a kapela sastav "Srbski pravoslavni pojci" na čijem su repertoaru srpska duhovna, nacionalna, etno i starogradska muzika.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže