log in

Članci poređani po datumu: sreda, 30 oktobar 2019

Na oglednoj parceli u Velikoj Obarskoj predstavljeni novi hibridi kupusa /VIDEO/

U najvećem poljoprivrednom kraju Srpske koji je nadaleko poznat po uzgoju kupusa, proizvođači nastoje da proizvodnju očuvaju od napada bolesti i štetočina, pa na njive uvode nove hibridne sorte kupusa koje su otporne na bolesti, karakteriše ih zavidan prinos i kvalitet glavice, a imaju odličnu prođu na tržištu što uzgajivačima garantuje ekonomsku dobit.

"Orao" obilježio 75 godina rada /VIDEO/

75 godina rada predstavlja dug životni vijek koliko Kompanija "Orao" živi, opstaje i ostaje, rekla je danas Biljana Marković, vršilac dužnosti generalnog direktora Orla, koji danas obilježava značajan jubilej.

Ugovor o investiranju u instalaciju pametnih brojila /VIDEO/

Predstavnici preduzeća "Elektro-Bijeljina" i banjalučke firme "Prointer ITSS" potpisali su danas u Bijeljini 7,5 miliona evra vrijedan ugovor za nabavku i instalaciju pametnog mjerenja, opreme i izmještanja mjernih mjesta i sistema za daljinsko očitavanje koji se finansira sredstvima Evropske banke za obnovu i razvoj /EBRD/.

Dodik: Nisam optimista u pogledu formiranja vlasti u BiH /VIDEO/

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je nakon oproštajne večere sa visokom predstavnicom za inostrane poslove i bezbjednosnu politiku Federikom Mogerini i sastanka sa komesarom za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johanesom Hanom da nije optimista u pogledu formiranja vlasti na nivou BiH, i da SNSD i koalicioni partneri gube interes, jer je prošlo više od godinu dana od izbora.

Pantić iz Bijeljine prebačen u KPZ Foča

Zatvorenik Zoran Pantić, koji je prije 25 godina osuđen zbog teškog ubistva, sproveden je iz Kazneno-popravnog zavoda /KPZ/ Bijeljina u KPZ Foča na dalje izdržavanje kazne, rekla je Srni portparol Ministarstva pravde Republike Srpske Sanja Džombić.

„Pavgord“ kupuje „Šećeranu“

Fočanska firma „Pavgord“ ponudila je pet miliona maraka za kupovinu imovine bijeljinske „Šećerane“, te je već uplatila depozit od 100.000 KM kako bi njenu ponudu razmatrao Odbor povjerilaca iduće sedmice, saznaje portal CAPITAL.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže