log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 26 avgust 2019

Dodik: BiH umire sporom smrću, koju ubrzavaju Komšić i Džaferović

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je u intervjuu Srni da je izbor Zorana Tegeltije najvažnija odluka koju Predsjedništvo može da donese ako je BiH bar malo normalna zemlja, a ukoliko ne bude izabran to je onda jasna potvrda da u BiH nema ničega normalnog, da se u njoj uništava sve ono što normalnoj pameti ne bi trebalo da smeta, a oni koji to rade moraće na sebe da preuzmu odgovornost za sve što se bude dešavalo nakon toga.

Nema poskupljenja struje za domaćinstva

U Republici Srpskoj će od nedjelje, 1. septembra, cijena električne energije za određene industrijske kupce biti veća, dok za građane neće biti poskupljenja, potvrdio je generalni direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Luka Petrović.

Radovi na sistemu za navodnjavanje u Crnjelovu teku planiranom dinamikom /VIDEO/

Na području Bijeljine u toku je realizacija projekta izgradnje navodnjavanja u Donjem Crnjelovu kod Bijeljine gdje radovi napreduju predviđenom dinamikom, u šta se uvjerio i resorni ministar koji je ovom prilikom istakao da će izgradnjom sistema i na području Batkovića već krajem sljedeće godine 1.000 hektara zemlje u Semberiji biće pokriveno navodnjavanjem. 

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže