log in

Članci poređani po datumu: subota, 31 avgust 2019

Bijeljinskoj Toplani subvencija grada od 100.000 KM /VIDEO/

Zahtjevom prema Gradskoj upravi i Skupštini grada iz maja ove godine Javno preduzeće Gradska toplana tražilo je finansijsku podršku grada kako bi, kako su u zahtjevu predočili, namirili dio troškova poslovanja, navodeći da ni korekcije cijena grijanja u gradu nije bilo u proteklih osam godina, što je Skupština Grada Bijeljina na posljednjoj sjednici i podržala.

"Za ANP ne treba Predsjedništvo nego Savjet ministara" /VIDEO/

U tekstu pod naslovom "Za ANP ne treba Predsjedništvo nego Savjet ministara", "Večernji list" navodi da čak i kada bi Predsjedništvo, koje uopšte nema presudno mišljenje, dalo pozitivan stav o ANP-u, te se otvori prostor za imenovanje Zorana Tegeltije, ali i za novi saziv Savjeta ministara, opet ništa ne bi bilo riješeno.

Značajana ulaganja u opštinu Lopare

Od 2006. godine do danas u opštinu Lopare, po različitim osnovama, uloženo je oko 27 miliona KM, dok je oko milion KM plasirano kroz kredite Investiciono-razvojne banke Republike Srpske, rečeno je Srni u Vladi Srpske.

"Stotka" Srbije na otvaranju Mundobasketa!

Košarkaši Srbije uspješno su startovali na Svjetskom prvenstvu u Kini, ubjedljivom pobjedom nad selekcijom Angole. Srbija je i bez Nemanje Bjelice savladala Angolu rezultatom 105:59 i odmah na početku poslala jasnu poruku najvećim konkurentima.

  • Objavljeno u Sport
Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže