log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 30 septembar 2019

Džaferović bez saglasnosti otputovao u Francusku

Bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović otputovao je u Pariz na komemoraciju i sahranu nekadašnjem francuskom predsjedniku Žaku Širaku bez saglasnosti svih članova Predsjedništva BiH, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjendištva BiH Milorada Dodika.

Ubrzati procedure za gradnju turističkog kompleksa na Majevici

Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić i ministar trgovine i turizma Suzana Gašić razgovarale su danas sa predstavnicima opštine Lopare i vlasnikom Eko-udruženja "Viva natura" Svetozarom Ostojićem o ubrzanju procedura za izgradnju turističkog kompleksa "Busija" na Majevici.

Besplatni preventivni pregledi povodom Svjetskog dana srca /VIDEO/

Ljekari apeluju da naše srce moramo nahraniti, aktivirati i voljeti, a s obzirom na činjenicu da je sve veći broj pacijenata koji se bore sa bolestima kardiovaskularnog sistema sugerišu da treba ostaviti cigarete, u ishranu uvesti voće i povrće, ograničiti unos industrijski obrađene hrane i biti fizički aktivan.

Druženje sa Isidorom Bjelicom /VIDEO/

Jedna od najčitanijih književnica u regionu Isidora Bjelica svoju najnoviju knjigu o ljubavi, strasti, sreći i očekivanjima žena prvo je predstavila u Bijeljini, za koju je kako je rekla vezuju lijepe uspomene.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže