log in

Članci poređani po datumu: nedelja, 13 mart 2016

U naredna tri dana sve hladnije

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ početkom naredne sedmice biće hladno vrijeme za ovo doba godine, u nižim krajevima povremeno sa kišom, a u višim sa snijegom, koji je u srijedu moguć i u nižim predjelima, dok se od četvrtka očekuje stabilizacija i toplije vrijeme.

Sve manje novih zasada voća /VIDEO/

Rezidbu su vrijedni voćari već obavili u svojim zasadima, a visoke dnevne temperature koje su propratile posljednju dekadu februara I početak marta ubrzale su vegetaciju, pa su podmajevički zasadi šljive  blizu faze cvjetanja.

Poljoprivrednici češljaju nacrt pravilnika o podsticajima /VIDEO/

Poljoprivrednicima u Republici Srpskoj predstavljen je ovih dana nacrt pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za ovu godinu, koji je objavilo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske iz kojeg tvrde da novi pravilnik o podsticajima u poljoprivredi neće donijeti značajnije izmjene u ovoj oblasti u odnosu na prošlu godinu, ali će pojednostaviti pristup poljoprivrednika u ostvarivanju prava na podsticaje.

Danas prohladno i oblačno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti prohladno i oblačno vrijeme, povremeno sa kišom, na planinama sa snijegom, uz dnevnu temperaturu vazduha od šest do 11, na jugu oko 15 stepeni Celzijusoviha.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže