log in

Članci poređani po datumu: utorak, 22 mart 2016

Svjetski dan voda /VIDEO/

Naše područje bogato je vodom I obiluje neiskorištenim potencijalima koje je potrebno integrisati u buduće projekte održivog razvoja, s toga je I ključni momenat  ovogodišnjeg Svjetskog dana voda  “Voda I poslovi”, s toga voda kao potencijal kroz poljoprivredni, industrijski, a posebno kroz hidroenergetski potencijal stvara mogućnsot za otvaranje novih radnih mjesta. Da bi to mogli da implementiramo neophodno je da očuvamo vodno okruženje, naglasio je na današnjem radnom skupu u Bijeljini direktor Voda Srpske Milan Kikić.

Dani komedije u Bijeljini /VIDEO/

Predstava “Dobro došli u kabare” beogradske agencije Jugoart otvorila je ovogodišnje, petnaeste po redu “Dane komedije” u Bijeljini. Uloge u predstavi tumače Tanja Bošković I Rade Marjanović.

Od 1. aprila počinje sa radom KK "Partizan BN" /VIDEO/

Osnovna opredjeljenja novog košarkaškog kluba biće rad sa mladima, prevashodno sa djevojčicama i dječacima uzrsta od 4 do 10 godina u okviru košarkaške redionice, te stvaranje pionirske selekcije uzrasta od 10 do 12 godine.

  • Objavljeno u Sport

Podignut nivo bezbjednosti

Direktor Policije Republike Srpske Gojko Vasić izjavio je danas Srni da će do kraja ove sedmice u Srpskoj biti podignut nivo bezbjednosti, zbog izricinja presude prvom predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže