log in

Članci poređani po datumu: utorak, 29 mart 2016

Podrška razvoju poljoprivrede i turizmu /VIDEO/

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske do sada je posredstvom IPA fondova EU sprovelo projekte vrijedne 40 miliona KM u 55 opština Srpske, a u narednom periodu planirana je realizacija projekta od 18 miliona KM koji će obuhvatiti sve opštine u Republici.

Na 9.154 sumnjivih lokacija više od 120.000 mina

Odbor donatora razmotriće na sutrašnjem sastanku u Sarajevu napredak i rezultate Strategije za protivminsko djelovanje, koja je važna, budući da u BiH ima još 9.154 sumnjivih mikrolokacija na kojima se, prema procjenama, nalazi više od 120.000 mina.

Skupština grada 5. aprila /VIDEO/

Između posljednja dva zasjedanja Gradskog parlamenta desilo se mnogo stavri, kada je riječ o poziciji pojedinih odbornika koji su tokom prethodnih mjesec dana promijenili svoje stranačke dresove,  a u političkim krugovima Biejljine čak je i najavljivana promjena skupštinske većine.

Prnjavor: Provaljivao u kuće i u njima živio

Muškarac iz okoline Doboja čiji su inicijali M.K. uhapšen je zbog sumnje da je provalio u 20 porodičnih kuća u mjestima Štrpci i Kremna, opština Prnjavor, u kojima je privremeno boravio, koristeći hranu, alkohol i novac koji je nalazio u tim objektima.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže