log in

Članci poređani po datumu: sreda, 30 mart 2016

Najbolje kompanije "Standard", "ZP komerc" i "Metalac MBM"

Kompanije "Standard" iz Prnjavora, "ZP komerc" iz Bijeljine i "Metalac MBM" iz Dervente dobitnici su prvih nagrada za najuspješnije veliko, srednje i malo privredno društvo Republike Srpske u prethodnoj godini u 13. izboru najuspješnijih u privredi Srpske, koji je večeras u Banjaluci organizovala Privredna komora.

Značenja crteža nastalih dok telefonirate

Tokom telefonskog razgovora ili za vrijeme sastanka crtkate po papiru ljudske figure, krugove, strelice, cvijeće ili kućice? Na prvi pogled beznačajni, ovi crteži mogu otkriti neke stvari kojih možda niste ni svjesni.

"Nasilje je neprihvatljivo" /VIDEO/

Učesnici društvenog I javnog života dužni su da se bore protiv problema koji je posljednjih godina uhvatio maha, zaključili su učesnici javne tribine “Nasilje je neprihvatljivo” koja je sinoć održana u biljenskoj biblioteci.

Sutra proslava dana odbrane grada /VIDEO/

Tih ranih proljetnih dana, 1992. godine pripadnici 17. partizanske majevičke brigade, uz pomoć  jedinica Jugoslovnske narodne armije osujetili su pokušaj paravojnih formacija takozvane patriotske lige koji su imali namjeru da na području Biejljine izazovu nemire i međunacionalne sukobe.

Sve dublji jaz između bogatih i siromašnih

Stanovnike BiH, bar ako je suditi po zvaničnim statistikama, od kad je svijeta i vijeka nije dijelio veći socijalni jaz, na čijem su jednom kraju oni koji imaju milione, a na drugom cijela armija onih koji bukvalno preživljavaju.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže