log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 07 mart 2016

Drina izliva u priobalju

Rijeka Drina izlila se večeras u priobalju naselja Janja, ali za sada nema potrebe za evakuacijom domaćinstava, izjavio je Srni šef gradskog Odsjeka za civilnu zaštitu Drago Ristić.

Preminula djevojčica iz Bijeljine

Maloljetna djevojčica iz Bijeljine, koja je sebi nanijela teške povrede iz vatrenog oružja, preminula je na Odjeljenju intenzivne njege Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije /KCS/, potvrdila je portparol KCS-a Aleksandra Berić.

"Bobar" postaje "Atos osiguranje"

"Bobar osiguranje" Bijeljina bi u narednom periodu trebalo da promijeni naziv u "Atos osiguranje", čim za to dobije saglasnost Skupštine akcionara i prođe neophodnu proceduru, potvrđeno je "Nezavisnim".

U RS pogodno tlo za uzgoj soje /VIDEO/

Bosna I Hercegovina ima mogućnost da proizvodi sasvim dovoljno soje koja bi zadovoljila potrebe tržišta i da godišnje za uvoz ove uljarice ne izdvaja 80 miliona maraka s obzirom na činjenicu da raspolaže obradivim površinama na kojima bi mogla proizvesti oko 100.000 tona zrna soje na površini od 40.000 hektara.

Sutra oblačno sa pljuskovima

U Republici Srpskoj i FBiH sutra će biti oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima, uz jutarnju temperaturu vazduha od nula do devet, a dnevna između sedam i 13 stepeni Celzijusovih, saopštili su meteorolozi.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže