log in

Članci poređani po datumu: nedelja, 12 novembar 2017

Od sutra osjetno hladnije s kišom, na planinama snijeg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti oblačno i osjetno hladnije sa kišom, a u brdsko planiskim predjelima iznad 600 metara nadmorske visine i sa snijegom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske.

Održana „Kupusijada“ u Bijeljini /VIDEO/

S obzirom na činjenicu da je Semberija nadaleko poznata po uzgoju i proizvodnji kupusa na Mitrovdanskom vašaru i to nakon pauze od 2008. godine, oživljena je i tradicija bijeljinske "Kupusijade". Organizovana je revijalna priprema svadbarskog kupusa.

Uzgoj crvene paprike sigurna šansa za 50 nezaposlenih /VIDEO/

U toku je javni ppoziv za podizanje zasada i proizvodnju crvene paprike kojim će biti omogućen posao za 50 nezaposlenih lica Riječ je o projektu "Jačanje integralne poljoprivredne proizvodnje za smanjenje nezaposlenosti i supstituciju uvoza u prerađivačkoj industriji" koji finansira EU, sprovodi Međunarodna organizacija rada.

Danas na programu: Film "Čuvar plaže u zimskom periodu"

Odrastao u atmosferi promašenog braka svojih roditelja, mladić želi krenuti svojim putem u život. Škola koju je završio ne pruža mu šanse da se zaposli, pa zato prihvati mjesto čuvara plaže u zimskom periodu. Oženi se djevojkom koju voli, vjerujući da ljubav može prebroditi sve teškoće. Ubrzo uvidi da su i njegovi roditelji jednom poletno počeli, ali da su taj polet ugušile životni problemi. Žena ga napusti, otac mu umire i mladić se nalazi pred novim početkom, ali sada opterećen gorčinom.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže