log in

Članci poređani po datumu: utorak, 14 novembar 2017

Milovanović: Od dijabetesa boluje 10.000 ljudi /VIDEO/

U Bijeljini od dijabetesa boluje 10.000 ljudi, a besplatno mjerenje nivoa šećera u krvi, koje je povodom Dana borbe protiv dijabetesa organizovao bijeljinski Dom zdravlja, trebalo bi da skrene pažnju građana na redovne kontrole jer su preventivni pregledi od izuzetnog značaja, izjavio je direktor ove zdravstvene ustanove Duško Milovanović.

Zarić: Bez obnove sela nema razvoja Srpske /VIDEO/

Suša je napravila ogromnu štetu poljoprivrednicima i ostavila je teške posljedice po dohodak proizvođača u Srpskoj, a resorno ministarstvo nije na adekvatan način reagovalo mjerama za ublažavanje posljedica suše stava su u Partiji demokratskog progresa.

Akcija "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima" /VIDEO/

Besplatan pregled vozila u Bijeljini u okviru republičke akcije "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima" pokazao je da vozači još nisu zamijenili tečnost za zaštitu motora i rashladnog sistema, rekao je sekretar Auto-moto društva u Bijeljini Slobodan Vujić.

Građani prijavljuju divlje deponije

Fotografije divljih deponija smeća u Bijeljini Predrag Timotić danas je dostavio Srni u nadi da će njihovo objavljivanje podstaknuti nadležne u gradu da spriječe zagađenje, ali i savjest sugrađana da čuvaju životnu sredinu.

Od sutra obavezna zimska oprema za vozila

U Republici Srpskoj od sutra sva motorna vozila moraju imati zimsku opremu, bez obzira na vremenske uslove, a za neposjedovanje je predviđena novčana kazna od 40 KM, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže