log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 02 novembar 2017

U subotu 8. tekvondo turnir "Sokol open" /VIDEO/

Do sada se na turnir prijavilo 450 takmičara, a očekuje se da do subote ta cifra predje broj od 500 takmičara iz pet zemalja u regionu. Ove godine i sam sistem bodovanja je podignut na viši nivo

  • Objavljeno u Sport

Vlada Srpske spasava Banju Dvorovi

Vlada Republike Srpske je na današnjoj sjednici prihvatila informaciju o molbi za pomoć "Banje Dvorovi" iz Bijeljine za odgađanje postupka prinudne naplate poreskih obaveza i preporučila Poreskoj upravi Srpske da ovoj ustanovi privremeno odgodi postupak prinudne naplate svih dospjelih, a neplaćenih poreskih obaveza do 31. decembra 2018. godine.

Predstavljena knjiga "Čovečanstvo u preobražaju" /VIDEO/

Potreba da piše ne proizilazi iz namjere da nekome zagorča život ali svakako će dobro doći osobi čiji je život zagorčan životnim okolnostima, objašnjava autor Milorad Krstić i dodaje da među stranicama knjige „Čovečanstvo u preobražaju“ možda baš nađe odgovore na pitanja, zašto se nalazi u takvom stanju.

Obuća iz Bijeljine za italijansko tržište

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je nedavno posjetio porodično preduzeće „Kondor D.M." d.o.o. koje se skoro dvadeset godina bavi izradom kožne konfekcije i galanterije, a primarna djelatnost od 2012. godine im je proizvodnja obuće.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže