log in

Članci poređani po datumu: sreda, 08 novembar 2017

Nagrađeni mladi pisci, recitatori i besjednici /VIDEO/

U okviru manifestacije "Višnjićevi dani", sinoć je u Muzeju “Semberija” otvorena izložba o istoriji fotografskog zanata u Bijeljini, u isto vrijeme, u Narodnoj biblioteci “Fillip Višnjić”  promovisan je  45. broj časopisa "Srpska vila" koji 23 godine objavljuje bijeljinsko Srpsko prosvjetno i kulturno društvo "Prosvjeta". Dok je danas održano proglašenje najboljih na takmičenju literarnih radova, recitatora I besjednika u Narodnoj biblioteci “Filip Višnjić”.

Elektro-Bijeljina: Distributivni gubici i dalje u padu

Za deset mjeseci ove godine u Zavisnom elektrodistributivnom preduzeću "Elektro-Bijeljina" distributivni gubici su iznosili 7,68 odsto, što je manje za 0,77 odsto u odnosu na isti prošlogodišnji period, rekao je portparol ovog preduzeća Slobodan Đalamić.

Ugljevik: Sjećanje na 301 poginulog borca

Svetom liturgijom i parastosom za 301 poginulog srpskog borca iz Ugljevika, koji su služeni u Hramu Svete Petke Paraskeve, danas je u ovoj opštini počelo obilježavanje slave Boračke organizacije Republike Srpske - Mitrovdana.

Račanska ulica ponovo osvijetljena

Račanska ulica u Bijeljini ponovo je osvijetljena, nakon što je nekoliko dana u ovoj i nekoliko okolnih ulica došlo do prestanka rada javne rasvjete, saopšteno je iz Gradske uprave.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže