log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 09 novembar 2017

Uspostaviti rezervat biosfere u slivu rijeke Drine /VIDEO/

Na  osnovu izmjene i dopune prostornog plana Republike Srpske predviđeno je da ušće Drine dobije status parka prirode, što je bio dodatni podstrek ekološkim udruženjema da intenzivnije nastave sa realizacijom projekta uspostavljanja zaštićenog područja u donjem toku i ušću rijeke Drine za šta je pokrenuta inicijativa još 2014. godine.

Zatvoreni „Višnjićevi dani" /VIDEO/

U Bijeljini je sinoć ispred Narodne biblioteke „Filip Višnjić" spuštena zastava sa likom velikana po kome nosi naziv ova biblioteka, čime su na tradicionalan način zatvoreni ovogodišnji „Višnjićevi dani".

Sedamnaestogodišnjak lišen slobode

Policijska stanica Bijeljina, 08.11.2017. godine oko 23.30 časova zaprimila je prijavu, da je NN muško lice sa puškom došlo u ugostiteljski  objekat u Bijeljini i da je isti od strane gostiju koji su bili u objektu savladan.

U Ugljeviku održan Prvi festival narodne muzike

Sedmog novembra 2017. godine u Ugljeviku je održan prvi festival narodne muzike na kojem je uzelo učešće uzelo preko petnaest izvođača, odnosno takmičara i revijalnih gostiju koji su za ljubitelje narodne muzike priredili jedno izuzetno veče na kojem su više nego uživali.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže