log in

Članci poređani po datumu: sreda, 18 januar 2017

I dalje "paprene" cijene nekretnina /VIDEO/

Ovih dana mnogi svode statističku procjenu, pa se u javnosti pojavila informacija iz pojedinih agencija za prodaju nekretnina da je u većini gradova Bosne i Hercegovine zabilježeno pojeftinjenje stanova, kako navode prosječna cijena prodatih novih stanova u BiH bilježi pad od 10,5 odsto.

FK Sloga iz G. Crnjelova pobjednik Zimske lige /VIDEO/

Finalnim mutakmicama u svim kategorijama  sinoć je završena tradicionalna zimska liga u malom fudbalu, a najbolji u seniorskoj konkurenciji je FK Sloga iz G.Crnjelova, dok je u konkurenciji fudbalskih klubova sa područja Semberije prvo mjesto pripalo Kolektivu iz Međaša.

Svi putevi u Bijeljini prohodni /VIDEO/

Uz maksimalno angažovanje vozila i ljudi zimska služba u Bijeljini održala je prohodnost 450 kilometara puteva i ulica u gradu tokom januarskog talasa hladnoće i većih snježnih padavina, ocijenili su predstavnici bijeljinske Gradske uprave.

Danas Krstovdan

Srpska pravoslavna crkva /SPC/ danas slavi Krstovdan kao uspomenu na prve hrišćane koji su primili vjeru na samom početku hrišćanske propovijedi.

I dalje neprohodno za kamione preko Romanije

Snijeg koji i jutros pada, stvorio je prave zimske uslove za vožnju na gotovo cijelom području Republike Srpske, a za saobraćaj teretnih vozila neprohodan je magistralni put LJubogošta-Podromanija, preko Romanije, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

I danas hladno sa snijegom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti hladno vrijeme sa snijegom i dnevnom temperaturom od minus pet do minus jedan stepen Celzijusov.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže