log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 19 januar 2017

PDP: Proslavljena krsna slava /VIDEO/

Gradski odbor PDP-a Bijeljina proslavio je danas krsnu slavu Bogojavljenje, a u činu lomljenja slavskog kolača učestvovali su predsjednik stranke Branislav Borenović, predsjednik bijeljinskog PDP-a Slaviša Marković i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Crnadak: Ne podržavam sankcije Amerike protiv Dodika /VIDEO/

Nakon što su Sjedinjene američke države uvele sankcije predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, danas se javnosti obratio u Bijeljini i Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak rekavši da sankcije SAD-a prema predsjedniku republike nisu usmjerene ni protiv Republike Srpske niti protiv Bosne i Hercegovine, ali će kako je rekao imati posljedice i za Srpsku i za BiH.

Elektro-Bijeljina: Spremni za djelovanje u ekstremnim uslovima

Shodno Odluci Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske, koja se odnosi na sprovođenje mJera zaštite i spasavanja od većih snJežnih padavina, ZEDP “Elektro-Bijeljina” je postupila u skladu sa navedenom odlukom i uspostavila kontakt sa nadležnim organima lokalne zajednice i organizacionom jedinicom RUCZ, radi blagovremenog informisanja javnosti o stanju mreže kojom upravlja i preduzetim mJerama i aktivnostima.

Danas Bogojavljenje

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Bogojavljenje, praznik krštenja Isusa Hrista kojim je počela njegova misija i propovijedanje hrišćanske vjere.

Snijeg postepeno prestaje da pada

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti hladno vrijeme sa snijegom koji će postepeno prestajati da pada i sa dnevnom temperaturom od minus pet do minus dva stepena Celzijusova.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže