log in

Članci poređani po datumu: subota, 21 januar 2017

Upitnik Evropske komisije - Presjek stanja krajem januara /VIDEO/

Kada je riječ o onome što BiH očekuje u budućnosti po pitanju EU integracija, krajem mjeseca biće napravljen presjek stanja kada je riječ o popunjavanju upitnika Evropske komisije i predstavljeno ono što je urađeno do sada, najavio je ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak u intervjuu našoj televiziji i dodao da će bih u februaru posjetiti ministar spoljnih poslova Malte, države koja predsjedava Evropskom unijom.

Šećerana i dalje čeka sigurnog kupca /VIDEO/

Nakon što je 14. decembra propala prva licitacija bijeljinske Fabrike šećera čija je kompletna imovina bila ponuđena po cijeni od od 23,7 miliona KM, ništa se nije pomjerilo sa mrtve tačke kada je u pitanju status ovog proizvodnog giganta ni na drugoj licitaciji.  

Šta očekuje semberske planinare u 2017. godini? /VIDEO/

Prošlu godinu Nebojša Zorić, predsjednik PED „Majevica“,ocijenio bi ipak kao uspješnu,iako su se suočavali sa manjkom finansijiskih sredstava u realizaciji prošlogodišnjih planova, uspjeli su da održe nivo kvaliteta i zadrže mjesto među pet najboljih društava u RS.

Suvo i hladno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će u većini krajeva biti suvo, hladno i pretežno oblačno vrijeme, u Hercegovini i zapadnim područjima vedro, sa najvišom dnevnom temperaturom od minus pet do 11 stepeni Celzijusovih na jugu.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže