log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 23 januar 2017

Davor Arnautović pojačao Radnik

Dobrim igrama u dresu Zvijezde 09, Davor Arnautović preporučio se stručnom štabu Radnika koji je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa ovim iskusnim igračem, saznaje televizija Arena

  • Objavljeno u Sport

Broj krivičnih djela smanjen za 12 odsto /VIDEO/

Broj krivičnih djela na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina smanjen je za 12 odsto u protekloj godini, a izuzetno dobri rezultati zabilježeni su u oblasti bezbjednosti saobraćaja, izjavio je danas načelnik Cetra Žarko Ćosić.

Sve veći broj bijeljinaca traži pomoć u hrani /VIDEO/

Zbog velike nezaposlenosti i nemaštine, sve veći broj naših sugrađana traži pomoć u vidu jednodnevnih obroka od Narodne kuhinje i Crvenog krsta. Iz tih razloga, namjera je da se u skorije  vrijeme aktivira humanitarni broj,gdje će svi ljudi dobre volje pozivanjem tog broja,moći da pomognu u nabavci namirnica za narodnu kuhinju, kako bi još osoba moglo ostvariti pravo na obrok.

Centar za socijalni rad: Šest lica smješteno u starački dom /VIDEO/

Zbog ekstremno niskih temperatura radnici Centra za socijalni rad bili su prinuđeni da šest starih i iznemoglih osoba privremeno smjeste u Starački dom „Slađur“. Inače ova kategorija lica iz samačkih domaćinstava imaju pravo na jednokratnu pomoć i pomoć njege drugog lica. Iz Centra za socijalni rad apeluju na sugrađane da prijave slučajeve starih osoba koji nisu sposobni da vode brigu o sebi, kako bi im obezbijedili adekvatnu pomoć.

Košarkaši Radnika savladali Sutjesku iz Foče /VIDEO/

Nakon velikih problema koje su imali tokom januara, kada nisu imali prostor gdje da treniraju i rada u skoro nemogućim uslovima, košarkaši Radnika su uspjeli, teže nego što se očekivalo da ostvare prvu pobjedu u nastavku šampionata lige RS.

  • Objavljeno u Sport

Sutra bez struje 5.000 potrošača

Zbog interventnih radova “Elektroprenosa BiH”  na TS 110 kV “Bijeljina 1” u utorak će u periodu od 11 do 12 časova, bez električne energije biti kupci koji se snabdijevaju TS 35 kV  “Bijeljina II”, odnosno sa sljedećih dalekovoda :

Blagi porast dnevne temperature u četvrtak

U Republici Srpskoj u četvrtak, 26. januara, doći će do blagog porasta dnevne temperature, a do petka, 27. januara, u većini krajeva zadržaće se oblačno i hladno vrijeme, ponegdje sa provejavanjem snijega ili pojavom magle, rekao je Srni meteorolog u Republičkom hidrometeorološkom zavodu Draško Rudan.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže