log in

Članci poređani po datumu: sreda, 25 januar 2017

"Orao" čeka posao budućnosti /VIDEO/

2016. godina nije bila laka za poslovanje bijeljinskog preduzeća Orao, ocjenjuju danas u rukovodstvu napominjući da su očekivali jednu od lakših godina s obzirom da su  početkom 2016. ugovorili poslove sa inostranim kompanijama koji su mnogo obećavali, međutim do izražaja je tada došla specifičnost poslovanja u vazduhoplovstvu, pa je kasnila i isporuka motora koji su od glavnih poslovnih partnera iz Indije ali i od Vojske Srbije, trebalo da dođu na remont.

Gradske ulice u Bijeljini (ne)očišćene /VIDEO/

Zbog debelih minusa,led je prekrio skoro sve gradske ulice u Bijeljini,pojačane su i intervencije u bijeljinskoj službi Hitne pomoći usljed preloma i uganuća naših sugrađana,koji se,inače,žale da pješačke staze nisu adekvatno očišćene, a takvo stanje u Komunalcu pravdaju lošim vremenskim uslovima,tvrdeći da su maksimalno angažovani u uklanjanju leda sa trotoara.

Privremeno zatvorene dvije ambulante u semberskim selima /VIDEO/

Razloga za paniku nema kažu u rukovodstvu Doma zdravlja Bijeljina ističući da od 23 Sektorske područne Ambulante trenutno radi 21, pojašnjavajući da su Ambulante u Gornjem Magnojeviću i Donjoj Bukovici privremeno zatvorene, odnosno prestale su sa radom zbog tehničkih razloga, potvrdio je našoj televiziji vršilac dužnosti direktora ove zdravstvene ustanove Dr Duško Milovanović.

Marko Obradović najbolji fudbaler Srpske za 2016. godinu

Fudbaleru bijeljinskog "Radnika" Marku Obradoviću danas je uručeno priznanje za najboljeg igrača Republike Srpske za prošlu godinu na 6. manifestaciji "Dan fudbala" u Banjaluci, koju organizuju "Sportski žurnal" i Fudbalski savez Srpske uz podršku resornog ministarstva.

  • Objavljeno u Sport

Oprez - poledica, ugažen snijeg, magla

Putevi u Republici Srpskoj su prohodni, ali se zbog niske temperature koja se zadržava tokom cijelog dana i noći formira poledica i u višim i u nižim predjelima, preko mostova, nadvožnjaka i na prilazima tunelima, upozoravaju iz Auto-moto saveza Srpske.

Danas tmurno i oblačno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno i tmurno vrijeme, sa najvišom dnevnom temperaturom od minus pet do minus jedan stepen Celzijusov.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže