log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 30 januar 2017

U Srpskoj puši oko 30 odsto stanovnika

U Republici Srpskoj puši oko 30 odsto stanovništva, a među pušačima je više muškaraca nego žena, iako je trend da taj broj bude izjednačen, rekao je nacionalni koordinator za kontrolu duvana doktor Darko Marković.

218 lica koristi usluge Dnevnog centra "Otaharin" /VIDEO/

Udruženje Roma „Otaharin“ u proteklih deset godina, zaista je mnogo učinio za romsku populaciju ali i za sve sugrađane koji su socijalno ugroženi. Kroz Dnevni centar za djecu koja žive ili rade na ulici, ili su pak u riziku da to i postanu, Otaharin je osmislio radionice, kroz koje ova djeca dobijaju redovne obroke ali i rad na opismenjavanju. Osim djece i njihovi roditelji su obuhvaćeni posebnim programom.

Voćarima simboličan iznos za štetu od mraza /VIDEO/

Pred oko 300 voćara iz cijele Republike Srpske, resorni ministar Stevo Mirjanić podsjetio je na činjenicu da voćarska proizvodnja zauzima značajno mjesto u poljoprivrdenoj proizvodnji, u čijem ukupnom obimu učestvuje sa osam do 10 odsto, ili sa oko 190 miliona KM prihoda na godišnjem nivou.

Poljoprivrednici s riječi prešli na djela /VIDEO/

Prijetili su i upozoravali pa krajem januara prešli na djelo. Pred Ustavnim sudom sa apelacijom pojavili su se poljoprivrednici u Srpskoj zbog kako kažu prekršenog zakona o budžetu za poljoprivredu kojim je predviđeno najmanje šest odsto sredstava za agrar.

Ukraden novac iz kladionice

Radnica sportske kladionice u Bijeljini prijavila je policiji da je nepoznati muškarac ukrao 1.600 KM pazara, saopšteno je iz bijeljinskog Centra javne bezbjednosti /CJB/.

Hladno i pretežno sunčano

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti hladno i pretežno sunčano, osim na sjeveru, gdje će se zadržati pretežno oblačno vrijeme.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže