log in

Članci poređani po datumu: nedelja, 08 januar 2017

Patrijarh Irinej: Republika Srpska - djelo Božije

NJegova svetost patrijarh srpski Irinej poručio je večeras u Banjaluci da je Republika Srpska srpsko nacionalno i duhovno biće i nije slučajno nastala, već je djelo Božije da sačuva srpski narod, da bi opstao i ostao na ovim prostorima koji su zaliveni krvlju i utemeljeni na kostima.

Sante leda na Drini! /VIDEO/

Zbog izuzetno niskih temperatura koje su pogodile naše područje pojedine rijeke su zaleđene i njihove površine najhrabrijim građanima služe za klizanje i mjesto za šetnju. Na Drini pokrenule se sante leda!

Vanredno saopštenje za javnost "Vodovod i kanalizacija"

Usled enormno niskih temperatura na području Semberije, podsjećamo naše korisnike da je potrebno zaštititi vodomjerne satove i da je to obaveza korisnika a blagovremeno preduzimanje potrebnih mjera zaštite će uticati na to, da kućni budžeti ne budu dodatno opterećeni izdvajanjem za popravke instalacija i vodomjera.

Mićić: Opstanak Srba vezan je za opstanak Srpske

Dan Repubike Srpske je poseban praznik koji je iznad svih politika i na ovaj dan tradicionalno šaljemo samo pozitivne poruke, izjavio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić na svečanom prijemu povodom Dana Republike koji je danas svečano proslavljen u Bijeljini.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže