log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 09 januar 2017

Niske temperature prouzrokovale kvarove /VIDEO/

Niske temperature koje su zahvatile Semberiju od početka godine, prouzrokovale su kvarove u sistemu vodosnabdijevanja i snabdijevanja električne energije. Dok su potrošači gradskog grijanja ovaj put ostali pošteđeni. A svi oni koji planiraju put mogu da računaju na redovno saobraćanje autobiskih linija sa bijeljinske autobuske stanice.

Mladi socijaldemokrati proslavili Dan Republike /VIDEO/

Gradski odbor Mladih socijaldemokrata Bijeljine organizovao je danas slavlje na gradskom trgu povodom Dana Republike Srpske sa kojeg su poručili da neopravdane, neutemeljene i nametnute odluke Ustavnog suda BiH, ni bilo koga drugog, neće spriječiti proslavu ovog praznika.

Svečani prijemi u Bijeljini i Ugljeviku povodom Dana RS /VIDEO/

Povodom 9. januara, Dana Republike Srpske, vijence na centralni spomenik borcima poginulim u Odbrambeno-oslobodilačkom ratu položile su delegacije organa uprave grada Bijeljina, Republike Srpske i zajedničkih organa BiH, predstavnici Gradske boračke organizacije i organizacije porodica poginulih boraca i nestalih civila, te delegacije Centra javne bezbjednosti Bijeljina i Oružanih snaga BiH.

Danas Sveti arhiđakon Stefan

Pravoslavni vjernici obilježavaju danas treći dan Božića – Stefandan, posvećen Svetom prvomučeniku i arhiđakonu Stefanu koji je prvi postradao za Hristovu vjeru polovinom Prvog vijeka nove ere.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže