log in

Članci poređani po datumu: subota, 18 februar 2017

Ivanić: Sazvati posebnu sjednicu Narodne skupštine /VIDEO/

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić predložio je danas da klubovi poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske zatraže posebnu skupštinsku sjednicu na kojoj bi se raspravljalo o ozbiljnim političkim implikacijama koje je izazvala najava bošnjačih predstavnika da će podnijeti zahtjev za reviziju presude protiv Srbije pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu.

Osnovano Udruženje "Pravda" /VIDEO/

Na osnivačkoj skupštinskoj sjednici Udruženja izbjeglica i svih socijalno ugroženih kategorija „Pravda“ istaknuto je da je položaj ne samo izbjeglih i raseljenih nego i boračkih kategorija, ratnih vojnih invalida ali i penzionera jako težak. Na osnivačkoj sjednici koja je održana u Bijeljini prisustvovao je i zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Predrag Jović.

Danas Vaskršnje zadušnice

Srpska pravoslavna crkva i vjernici obilježavaju danas Velike ili Vaskršnje zadušnice, kao znak sjećanja na sve preminule, kada se posjećuju groblja i prislužuju svijeće na grobovima najbližih i u hramovima.

Jutros mokri i klizavi kolovozi

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/, zbog slabog snijega u višim i susnježice u nižim predjelima, saobraćaj se odvija po mokrim i klizavim kolovozima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže