log in

Članci poređani po datumu: subota, 25 februar 2017

Gdje za dan žena? /VIDEO/

Osmi mart se bliži, a na pitanje gdje otputovati i šta posjetiti,turističke agencije već nude prijedloge, na vama je samo da odlučite i pronađete vrijeme i novac.

Uspješna lovna sezona /VIDEO/

Semberski lovci mogu da se pohvale dobrom lovnom sezonom,shodno vremenskim uslovima, i prateči kalendar reproduktivnog parenja,u proteklih šest mjeseci organizovali su pohode na nisku divljač,ali I na predatore,čiji je broj povećan na području Semberije nakon poslednjih poplava.

Protest radnika Željeznica 3. marta /VIDEO/

Novi Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta, podigao je na noge sindikalne organizacije i radnike Željeznica Srpske, pa zbog neisplaćenih plata, nove sistematizacije radnih mjesta te neisplaćivanja izvršnih presuda najavili su mirnu protestnu šetnju za 3. Mart u Doboju.

Nastavlja se Premijer liga BiH

Konačno je došao kraj zimskoj pauzi i domaći klubovi se ovog vikenda nakon gotovo tri mjeseca vraćaju u takmičarski pogon.

  • Objavljeno u Sport

Danas hladno sa padavinama

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno i hladno sa kišom ili snijegom, a krajem dana očekuje se prestanak padavina i smanjenje oblačnosti uz sunčane intervale.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže